weggooien

Marlous Verheul:
Al na de eerste sessie was ik compleet verkocht.
» Lees verder

bewaren

Henny de Jonge:
In mijn nieuwe huis reken ik weer op haar.
» Lees verder

weggeven

Ida Bromberg:
Wat een verademing.
» Lees verder

Danetatwork als opruimcoach


Voor je het weet is de chaos niet meer te overzien. Herkenbaar?

Mijn specialisme is het werk als opruimcoach. Ik probeer samen met mijn klanten een nieuwe structuur aan te brengen in hun huishouden en levensstijl. Dat is een veelomvattend proces.

Een huishouden is het lichaam van de bewoner. Althans zo zou het moeten voelen. Ik breng de balans weer terug! Met mijn motto Rust-Reinheid-Regelmaat probeer ik mijn klanten een nieuwe levensstijl aan te leren.

Mijn werkwijze

Door goed te luisteren, door te vragen en samen te vatten kan ik snel en doeltreffend tot de kern van een probleem komen. Samen met de klant breek ik als het ware het wankele fundament af en ga samen weer bouwen aan een stevig bestaan.

In sommige gevallen staat de inboedel (per kamer) buiten en dan gaan we opnieuw opbouwen. Alle spullen komen dan voorbij en ik doe niets anders dan vragen stellen.

Sorteren

Door er achter te komen wat het doet met de klant kun je gaan sorteren. Eenmaal bezig blijkt het heel snel te gaan en pakken de klanten zelf al acties over. Mijn doel is dan bijna bereikt! Draagvlak is namelijk van groot belang. De klant moet het uiteindelijk zelf DOEN! Tijdens de klus geef ik uiteraard handige tips om nieuwe chaos te voorkomen.

Nazorg

Na afloop van een opdracht maken sommige klanten gebruik van een strippenkaart waardoor ik maandelijks even langskom voor een update-gesprek. Als een huishouden weer op orde is gebracht, blijkt er ook ruimte te ontstaan voor een frisse vernieuwde look in huis. Graag geef ik interieuradvies!

Wat is er nou nog mooier dan ook het laatste stukje van de puzzel te mogen neerleggen? Voordeel van bestaande klanten is dat ik hen goed ken en weet waar hun interesses en voorkeuren liggen. Zo kan ik een heel mooi op maat gemaakt plan maken.

Goedkoper alternatief

Heb je alleen nog een duwtje in de goede richting nodig om te starten met het opruimen? Ook hier bied ik je de helpende hand. Hoe? Door middel van een quick scan. Samen met jou maak een ik een plan van aanpak en geef ik tips & trucs hoe te starten met het opruimen.