banner

Referenties


detail

veilig en vertrouwd

Een poosje geleden kwam ik via Twitter in aanraking met Danetatwork. Ik was op zoek naar iemand die orde in mijn chaos kon scheppen en besloot kennis met haar te maken.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij compleet veilig en vertrouwd met haar. Dat is belangrijk, want ik zou iemand toelaten in de diepste krochten van mijn privé-leven: mijn laatjes, kastjes en mandjes.

Danet heeft eerst met mij het hele huis bekeken en foto’s gemaakt. Daarna zijn we (samen!) aan de slag gegaan. Het is een proces dat wel iets weg heeft van een behandeling bij een therapeut: stap voor stap loop je door al je spullen terwijl Danet confronterende vragen stelt over het hoe en het waarom van die spullen.

Al na de eerste sessie was ik compleet verkocht: deze manier van leven in mijn huis wilde ik doorvoeren! Inmiddels ben ik van een ongeorganiseerde slons veranderd in een gestructureerd mens met een voorraadkast, opgerolde opladers in een lade en tijd over om leuke dingen te doen!

Het belangrijkste: de werkwijze van Danet brengt met zich mee dat het systeem makkelijk te onderhouden is!

Marlous Verheul.


detail

snel en vakkundig

Danetatwork heeft snel en vakkundig mijn hele huis gestyled, opgeruimd en klaar gemaakt voor de verkoop. Zelfs mijn administratie is op orde!

Heel fijn is dat mijn waardevolle herinneringen uit het troep kastje op een plankje in de boekenkast terecht kwamen zodat ik er elke dag van kan genieten. In m'n nieuwe huis reken ik weer op haar!

Henny de Jonge. Bussum.


detail

verademing

Ik ben nogal chaotisch van aard en niet zo goed in het organiseren en opruimen. Als zelfstandig tekstschrijver werk ik thuis. Dan is een opgeruimde werkkamer wel zo prettig.

Samen met Danet heb ik van mijn rommelige werkhok een strak georganiseerde en toch sfeervolle werkplek gemaakt. Dat beviel me zo goed, dat Danet en ik daarna mijn hele woning onder handen hebben genomen.

Wat een verademing! Ik kan mijn spullen weer terugvinden en ik weet nu ook hoe ik al mijn zaken en privé spulletjes het beste kan opruimen en bewaren. Ik werk nu een stuk efficiënter, mijn huis voelt weer prettig aan, de sfeer is terug en daarvan genieten wij hier thuis met hart en ziel!

Ida Bromberg www.idaschrijft.nl


volgende >>