banner


Referenties


detail

bij haar is afspraak=afspraak

Danet heeft op De Kinderhof een multifunctionele ruimte ingericht. Samen met de directie heeft zij een gesprek gehad waar de wensen en eisen lagen. Vanuit dit gesprek hebben wij een presentatie gehad met een moodboard als visuele ondersteuning. Danet heeft verschillende andere bedrijven bekeken om inspiratie op te doen. Verschillende bezoeken deed ze met ons samen om het ontwerp en materiaalgebruik goed af te stemmen.

Ze houdt van doorpakken, bij haar is afspraak=afspraak. Dit gaf een vertrouwd gevoel, waardoor wij als opdrachtgever precies wisten waar wij aan toe waren. Ze neemt veel werk uit handen en volgt het proces en het eindresultaat zeer nauwkeurig. Wij raden haar zeker aan.

Martijn van Elteren, De Kinderhof


detail

attent, aandachtig en aanvullend!

Rust, reinheid en regelmaat? Attent, aandachtig en aanvullend! Dat is de reden waarom wij Danet vaak vragen mee te ondersteunen bij evenementen, bij het verzorgen van mailings en allerlei werken waar wij voor komen te staan.

Danet doet dat zelfstandig, vraagt op het goede moment en heeft daarbij veel oog voor detail. Naast dat het gewoon leuk is om met haar te werken, leveren we daarom ook een beter product!

Alex Osten | Beijer, Osten & Smits | organisatie + communicatie | Rotterdam


detail

bevlogen en kundig

Wij kennen Danet als bevlogen en kundig op het gebied van styling! Danet heeft onlangs onze vergaderruimte gerestyled naar onze volledige tevredenheid.

Door goed door te vragen en haar creativiteit is de uitstraling van de ruimte precies geworden wat we er van verwachtten.

Meindert van Luit, Directeur TenICT BV


detail

gedegen eigenzinnige aanpak

DBRM Reclamemakers is in de zomer 2008 verhuisd naar een Victoriaanse kantoorvilla aan de Utrechtseweg in Amersfoort.

Omdat DBRM daarvoor in een zeer strak zakelijk gebouw op bedrijvenpark De Hoef zat, was het voor alle DBRM-ers wennen om in zo´n sfeervol en karaktervol pand te komen; hoe richt je dat in? Kies je voor een authentieke of juist een hele moderne inrichting?

Om ons te helpen heeft Danet een inspirerend styling- en inrichtingsplan ontwikkeld en gepresenteerd waarbij de huisstijl van DBRM leidend was. Daaraan werden nieuwe accenten toegevoegd. Rood als kleur van de huisstijl en wit en zwart als ondersteunende kleuren en zilver(chroom) als extra touch. De directie werd uitgenodigd voor een shopmiddag op plekken waar zij nog nooit geweest waren. Uiteindelijk was in 1 middag de hele inrichting (meubels en verlichting) bij elkaar verzameld.

Danet heeft vervolgens op een nuchtere en doortastende wijze alle acties ondernomen om ons pand een eigen identiteit te geven die heel goed bij ons past. Van elke bezoeker krijgen wij complimenten voor de styling en inrichting van ons pand.

De werkwijze van Danet heeft mij aangenaam verrast. Geen wilde ideeën vanuit het niets, maar een gedegen eigenzinnige aanpak waarin toch voldoende ruimte was voor onze eigen wensen. En dan toch een totaalplaatje creëren waarover iedereen een goed gevoel van kreeg. Heel knap. Daarnaast was het heerlijk om de hele inrichting en styling uit handen te geven, met een van tevoren bepaald budget, en dat dan alles, van a tot z, voor je geregeld wordt.

Ezra Bos, DBRM Reclamemakers


<< vorige